Herman Gee

De Ontdekkingsreis

 Dit programma is voor wie  richting zoekt in het leven, zowel carrière technisch, als ook breder privé. Je bent opzoek naar balans, voldoening en zingeving.

Je wilt ontdekken hoe God aanwezig wil zijn in je leven, hoe Hij je rust, ruimte als ook richting geeft. We gaan goed voorbereid op avontuur. Voor we het ruime sop kiezen, lopen we grondig het schip na en checken onze uitrusting en proviand. Dit betekent praktisch dat je aan de slag gaat met het schrijven van je eigen biografie. We checken welke bagage je in huis hebt, welke overbodige ballast je in de weg zit en welke parels je misschien wel onderwaardeert. 

 

yourney - ontdekkingsreis

Ook zoomen we in op je reisgezelschap. Welke mogelijkheden herbergen je crew tijdens deze reis. Hoe sta je zo in contact met je omgeving dat je daar ook steun vindt waar je dat nodig hebt, als ook dat je leert omgaan met dat in je omgeving wat energie kost. En misschien mag je jouw crew nog wel iets uitbreiden.

Als we daar zicht op hebben gaan we onze koers bepalen. Zoomen we in op het kompas in jou, ontwikkelen we zicht op hoe God mede bepaalt waar jouw kompas heen wijst en zoeken we ook naar waar we mogen groeien in vertrouwen op Hem. Als we het ruime sop kiezen, nieuwe wateren gaan bevaren en van tijd tot tijd de elementen zullen trotseren, doen we dat graag met degene aan onze zijde die alle elementen in Zijn hand houdt.

 Als de koers bepaalt is en jij het ruime sop gekozen hebt, zwaai ik af. Vertrouwen bouw je ook door het zelf te doen en te ervaren dat je boot blijft drijven. Je mag me altijd later laten invliegen als je nog eens wilt sparren en hulp zoekt bij het fine tunen van de navigatie.

Voor elke bijeenkomst binnen dit traject doe je een aantal opdrachten, die je helpen zelf grip te krijgen op je ontdekkingsreis. Ook schrijf je na elke bijeenkomst een korte reflectie. Het tempo waarin je het programma doorloopt bepaal je zelf.

 

yourney - ontdekkingsreis

Omvang: Tien gesprekken. Voor elke sessie worden voorbereidingsopdrachten gemaakt en na elke sessie en reflectieverslag.
Dit traject bestaat er ook in een 'extended version'. In deze versie spreken we vooraf geen duur van het traject af, wat ons de ruimte geeft om echt alles aan te pakken wat we onderweg tegenkomen. We werken aan de hand van dezelfde map, maar nemen de tijd voor elke afslag die langs komt. We volgen eenzelfde opbouw met een blik op het verleden, naar zicht op het heden en vervolgens bouwen aan de toekomst. Door de volledigheid van deze methode werk je echt aan totale balans in alle facetten van je leven.

 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn