Herman Gee

De Stuurman

Jij bent de kapitein op jouw schip. Je weet waar je heen wil en kent de koers. Het is meer dat de het samenwerking met je crew en het dagelijks werk aan boord je de ruimte ontnemen om in alle rust bezig te zijn met je navigatie. Je hebt wat hulp nodig bij het bijsturen, hebt vragen over hoe je dealt met zaken in je omgeving die meer energie vragen dan je lief is en/of je mist soms zicht op hoe God concreet in je leven aanwezig is.

yourney - stuurman

Jij bent de kapitein op jouw schip. Je kent de koers en je huurt mij in als stuurman. Ik ben gewoon een paar extra ogen in de stuurhut. Jij bepaalt hoe vaak we elkaar ontmoeten en in welk ritme. Ik ondersteun jou bij het bijsturen en help zicht te houden op je navigatie. Als partner naast je op de brug van het schip, ben ik je sparringpartner als je vragen hebt over de omgang met je crew, technische problemen binnen je schip of overzicht over je proviand voorraad. Voor een goede samenwerking is het noodzakelijk dat we elkaar kennen. Ben je eerder jouw ontdekkingsreis bij mij gestart, stappen we zo in. Kennen we elkaar minder uitgebreid, dan hebben we eerst een kort voorprogramma. Je ontvangt van mij handvatten voor het schrijven van je biografie en we spreken elkaar twee keer twee uur. Daarna ben ik aan boort.

yourney - stuurman

Omvang: In dit traject bepaal jij het ritme en de duur. Samen komen we tot een ritme wat past en jij kan dit onderweg elk moment aanpassen. 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn